Voorjaarsring decoreren

In dit blog deel ik leuke ideeën om decoratieringen te stijlen voor het voorjaar. De kerstringen waren een groot succes. Ik vond deze ook super gezellig hangen bij ons in de woonkamer en nu heb ik het voorjaar in huis gehaald.

Je kunt met de decoratieringen zoveel leuke dingen doen. Lees gauw mee wat ik er dit keer mee gedaan heb.

Decoratiering voorjaar pasen maken

Decoratiering voorjaar en pasen

Als ik aan het voorjaar denk, dan denk ik aan bloemen, haasjes en eieren. De kerstring had ik versierd met dennentakken gemixt met eucalyptus. Ik ben gek op eucalyptus! Dus daarom heb ik die dit keer ook weer gebruikt. Wij hebben een eucalyptus plant in de tuin staan en daar knip ik regelmatig takken af voor in huis. Dit keer heb ik niet gekozen voor echte takken maar voor nep. Ik zag deze takken en vond ze zo leuk! En het fijne is dat ze altijd zo mooi blijven 😉

Ik maakte de takken vast met corsagedraad. Ik vond ook toffe kleine vaasjes op een knijper en die zijn perfect om aan de ring vast te maken. Daar kun je een echt of nep bloemetje in zetten.

Tip: als je het knijpertje niet wilt zien kun je hem ook aan de andere kant vastklikken. Dan zie je hem aan de voorkant niet.

Meestal laat ik je weten waar je alles kunt kopen maar omdat de winkels nu dicht zijn, heb ik gezorgd dat alle materialen ook in de webshop te vinden zijn. 

zwarte ring eucalyptus decoratie
Vaasje met knijper

Ring versieren met paasdecoratie

Je kunt de ring natuurlijk nog verder versieren met paasdecoratie. Kies iets wat je leuk vindt en gebruik dat als decoratie. De haasjes die onder in de krans ziet, zijn van hout en hebben een handige knijper. Je klikt ze daardoor makkelijk op de ring. En ben je ze weer zat? Dan haal je ze er ook zo weer vanaf.

In de webshop vind je ringen met en zonder oogje boven in. Het voordeel van het oogje is dat je daar makkelijk iets omheen hangt. Heb je geen oogje of wil je meerdere dingen ophangen? Dan knoop je de paasdecoratie om de ring zelf heen. ook super makkelijk natuurlijk!

decoratiering pasen voorjaar
decoratiering pasen voorjaar zelfmaken
paaseieren aan ring zwart wit

Droogbloemen

Je kunt de ring ook versieren met droogbloemen. Je kunt de ring helemaal rond om van bloemen voorzien of de helft van de ring. Dit keer ging ik voor iets anders.
Ik wikkelde eerst groen bakkerstouw van links naar rechts. Ik spande een aantal strakke lijnen.

Tip: als je het draad gespannen hebt, duw het dan nog iets naar boven. De ring is daar wijder en hierdoor staan ze superstrak.

Vervolgens kun je deze leuke droogbloemen door de draadjes steken.

In de webshop vind je verschillende kleuren bakkerstouw maar misschien heb je zelf ook nog wel iets leuks in de kast liggen.

De droogbloemen die ik voor deze ring gebruikte, staan ook in de webshop. Hiervoor geldt wel op = op. Je kunt ook voor een gemixt bosje droogbloemen gaan.

DIY Ring met droogbloemen

Ik gebruikte een ring van 50 cm groot. Op dit moment heb ik 3 soorten ringen in de webshop. Zwart 30 cm, zwart 38 cm met oogje en een 50 cm grote zwarte ring.

Ik hoop dat ik jullie weer wat leuke inspiratie hiermee heb kunnen geven. En ga je ook de slag? Deel dan even het resultaat op Insta of FB en tag @liefsvancindy Vinden we leuk!

Lieve en creatieve groetjes,

Cindy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × twee =

LET OP!
Wij nemen ook even vakantie

Bestellingen worden pas weer vanaf 15 september gemaakt en verzonden.
Met de code: vroegevogels krijg je 10% korting op alle raamstickers en Sintproducten*
ook krijgt elke bestelling een cadeautje erbij, als dank voor je geduld.

*Verrassingsdoosjes Sint uitgezonderd