Bestelproces en levertijd.

Bestellen gaat via de webshop, tenzij anders is afgesproken.
De bestelling wodt actief zodra de betaling is ontvangen. Je krijgt een bevestigingsmail van je bestelling. Deze kan ook in de ongewenste post terecht komen.

Betalingen.

Betalen kan door middel van vooraf overboeken, Ideal en Bancontact.
Liefs van Cindy heeft een eigen rekeningnummer: NL57KNAB0256831599

Levertijd.

De meeste producten worden handgemaakt en wat met aandacht gemaakt wordt heeft tijd nodig. De gemiddelde levertijd van de producten is 3-6 werkdagen. De levertijd is afhankelijk van de voorraad en de persoonlijke wensen. Hierdoor kan de levertijd per product verschillen. Een product dat speciaal voor de klant ontworpen wordt, heeft een langere levertijd dan een standaard product. Bij de producten waar je rekening moet houden met een langere levertijd, staat dit nog extra aangegeven.

Heb je het voor een speciale datum nodig? Mail dan voor je een bestelling plaatst, eerst naar info@liefsvancindy.nl en vraag naar de mogelijkheden. Indien mogelijk probeer ik daar rekening mee te houden.

Met inachtneming van hetgeen hierover in lid 4 van de algemene voorwaarden is vermeld, streeft Liefs van Cindy erna om de geaccepteerde bestellingen te leveren zoals hierboven is aangegeven, maar altijd uiterlijk binnen 30 dagen zoals in de algemene voorwaarden vermeld staat.

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden, nadat je de verzendbevestiging hebt ontvangen. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.

Verzend- en verpakkingskosten

De bestellingen worden vanuit Nederland met Post NL verstuurd.

De voorkeur gaat uit naar brievenbuspakketpost. De kosten hiervoor zijn €3,95. De meeste producten uit de webshop kunnen hiervoor verstuurd worden. Je ontvangt een track and trace code als je bestelling op de post is gegaan. Dit kan soms even duren. Het kan dus zijn dat je de verzendbevestiging en track and trace een paar uur na elkaar ontvangt.

Kleine, lichte en niet breekbare bestellingen kunnen voor €2,49 als brievenbuspost verstuurd worden.
Dit geldt alleen voor stickers, slingers, prikkers en ballonnen.

Bestellingen die niet door de brievenbus passen worden als pakketpost verstuurd. De kosten hiervoor bedragen €6,95 en je ontvangt ook een track and trace code als de bestelling verzonden is.

Bij bestellingen vanaf €60 euro of meer betaal je binnen Nederland geen verzendkosten.
Voor bestellingen uit België is dit vanaf 70 euro. De verzendkosten naar België bedragen €7,45.

 

 

 

Ruilen en retourneren

Natuurlijk hoop ik dat de producten naar wens zijn. Mocht je toch niet tevreden zijn dan kun je het product, binnen 14 dagen na ontvangst, ruilen of retourneren. Dit kan zonder opgave van reden. De retourkosten zijn voor de klant. Voor gepersonaliseerde producten gelden andere voorwaarden. Meer over retourneren lees je in de algemene voorwaarden. 

Na annulering heb je 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten, binnen 14 dagen na ontvangst, teruggestort.

Gepersonaliseerde producten kunnen niet retour.

De producten die gepersonaliseerd worden kan ik helaas niet retour nemen. Hiermee worden de producten bedoeld die bedrukt worden met naam en of de geboortegegevens. Als je een naambordje bestelt, stuur ik altijd eerst een voorbeeld met de gegevens zodat je een beeld hebt hoe het eruit komt te zien. Dit geldt ook voor de bewaardozen en geboortelijsten.
Bij ‘groen licht’ worden deze dan definitief gemaakt. Heb je toch een klacht, neem dan gerust contact op. We kijken dan naar de mogelijkheden.

 

Retour sturen.

Voordat je iets terug stuurt, mail dan altijd eerst naar info@liefsvancindy.nl en vermeld daarbij de volgende gegevens:
Kopieer deze vragen in je mail of in Word en vul alles volledig in.

Datum:

Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

(Artikel + gevens hier noteren)

Besteld op:                                     Bestelnummer :

Ontvangen op:

Naam/Namen consument(en)

Adres consument(en) :

IBAN Rekeningnummer waarop het bedrag dient teruggestort te worden:

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

 

Kosten in geval van retour sturen.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor eigen rekening.

Indien je een bedrag betaald hebt, zal Liefs van Cindy dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds onbeschadigd terug ontvangen is door Liefs van Cindy of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden.

Als het product onbeschadigd ontvangen is, zal het door jou reeds betaalde bedrag binnen 14 dagen teruggestort worden. Indien het product gebruikt of beschadigd is, kan ik het helaas niet terugnemen. Verpak de artikelen dusdanig dat beschadiging wordt vermeden.

Het terugsturen van het product kan naar:
Liefs van Cindy
Kruisgang 53
1613 DB Grootebroek

Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.