Levertijd

De producten worden veelal handgemaakt en de levertijd is afhankelijk van de voorraad en uw persoonlijke wensen. Hierdoor verschilt de levertijd per product. Een product dat speciaal voor u ontworpen wordt, heeft een langere levertijd dan een standaard product.
Er staat een indicatie van de levertijden bij de producten vermeld.

Heeft u het voor een speciale datum nodig? Mail dan voor u een bestelling plaatst, eerst naar info@liefsvancindy.nl en vraag naar de mogelijkheden. Indien mogelijk probeer ik daar rekening mee te houden.

Aan de genoemde termijnen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Overschrijding van genoemde leveringstermijn geeft geen recht op schadevergoeding. Indien echter de leveringstermijn een termijn van 30 dagen overschrijdt, bent u gerechtigd de bestelling te annuleren. Het betreffende bedrag zal dan in dat geval binnen 30 dagen worden teruggestort.

Verzend- en verpakkingskosten

De bestellingen worden vanuit München (Duitsland) verstuurd.

De meeste producten kunnen voor €3,75 verzonden worden.

Bij een bestelling vanaf €60,00 of meer betaal je geen verzendkosten.
Grote bestellingen worden altijd met een track and trace via DHL verzonden. Kleine en lichte bestellingen verstuur ik via de Deutsche Post maar zonder track and trace. De kosten zijn hierdoor laag.

Ze kijken hier niet alleen naar het gewicht maar ook naar de grootte van de envelop. Een a4 poster weegt niet veel maar moet in een ‘grote’ envelop waardoor de verzendkosten €3,75 zijn.

Muurstickers, kaarten en slingers kan ik voor €1,50 verzenden.
Rompers, shirts, sommige kraamcadeaus, posters, rugzakken, naambordjes en speelgoedzakken: €3,75.
De iets zwaardere kraamcadeaus en grotere bestellingen: €6,95.

Als je een bestelling plaatst, hoor je van mij altijd wat de verzendkosten zijn.

Ruilen en retourneren

Natuurlijk hoop ik dat de producten naar wens zijn. Mocht u toch niet tevreden zijn dan kunt u het product, binnen 14 dagen na ontvangst, ruilen of retourneren. De retourkosten zijn voor de klant. Voor gepersonaliseerde producten gelden andere voorwaarden.

 

Gepersonaliseerde producten kunnen niet retour.

De producten die gepersonaliseerd worden kan ik helaas niet retour nemen. Hiermee worden de producten bedoeld die bedrukt worden met naam en of geboortegegevens. Als u een naambordje bestelt, stuur ik altijd eerst een voorbeeld met uw gegevens zodat u een beeld heeft hoe het eruit komt te zien. Dit geldt ook voor de bewaardozen en geboortelijsten.
Bij ‘groen licht’ worden deze dan definitief gemaakt.

 

Retour sturen.

  • Voordat u iets terug stuurt, mail dan altijd eerst naar info@liefsvancindy.nl en meld daarbij om welk product het gaat.
  • Het terugsturen van het product kan naar een Nederlands adres, deze hoort u dan mij.
  • De kosten voor de retourzending zijn voor de klant. Bij het terugsturen van de volledige bestelling krijgt u het volledige bedrag teruggestort, inclusief de verzendkosten en exclusief retourkosten.
  • Als het product onbeschadigd ontvangen is, zal het door u reeds betaalde bedrag binnen 14 dagen teruggestort worden. Indien het product gebruikt of beschadigd is, kan ik het helaas niet terugnemen. Verpak de artikelen dusdanig dat beschadiging wordt vermeden.
  • Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.