Verjaardagprintables

Deze printables gebruik ik zelf regelmatig om een cadeautje mee op te pimpen. Na de leuke reacties op Insta heb ik hem ook op het blog gezet, zodat jullie deze printable gratis kunnen downloaden.

Ik ben gek op alles wat met inpakken te maken heeft. Inmiddels staat de shop ook flink vol met leuke zakjes en inpakpapier, stickers, cadeaulabels en andere leuke dingen om de mooiste cadeautjes mee te maken. Hiermee maak je van elk cadeautje een speciaal pakje. Met de printables maak je het cadeautje nog net iets feestelijker.

Printable zwart witte cadeaulabels

 

Print de cadeaulabels uit.

Ik gebruik zelf altijd 120 of 150 grams papier voor de printables. Dan zijn ze net even iets steviger.
Zelf gebruik ik deze vaantjes als cadeaulabel of vlaggetjes. Je kunt er ook een gaatje in maken en hem vastmaken met een stukje touw.
Wil je een slinger ervan maken? Vouw dan een klein randje om en maak het touwtje vast met een druppeltje lijm.

cadeaulabels free printable

Je kunt ze zo vaak printen als je maar wilt. Ze zijn alleen voor persoonlijk gebruik en mogen zonder toestemming, niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt.

Download de printable gratis

De cadeaulabel printable is helemaal gratis. De zwart witte vlaggetjes kun je hier gratis downloaden. Deze is alleen voor persoonlijk gebruik bedoeld. Ze mogen niet, zonder toestemming, voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Natuurlijk vind ik het leuk om te zien wat jullie met de printables doen. Deel je een foto via social media en tag je daar @liefsvancindy? Volg je Liefs van Cindy al op Facebook, Instagram en Pinterest?

Kijk ook nog even op het blog voor meer inspiratie en printables.

Veel plezier ermee!

cadeaulabels zwart wit liefs van cindy

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + 4 =

LET OP!
Wij nemen ook even vakantie

Bestellingen worden pas weer op 11 januari gemaakt en verzonden