Het is tijd om alle lieve papa’s en opa’s extra in het zonnetje te plaatsen, want nog even en dan is het alweer Vaderdag. In de webwinkel van Liefs van Cindy hebben we weer een leuke collectie gemaakt met cadeautjes voor Vaderdag. Dit zijn lieve cadeautjes om papa mee te verrassen. Fijne inspiratie voor een verjaardag of Vaderdag. Hier laten we je graag meer inspiratie zien met onze collectie in 2019, voor de liefste papa van de hele wereld!

Lees hier onze Top 5 met favorieten tips, die populair zijn:

Tip 1: Naambordjes met namen van de familie

Mega populair bij Liefs van Cindy zijn de naambordjes met de naam en/of het huisnummer van je gezin. Het ultieme cadeau voor papa, een origineel en persoonlijk geschenk om te geven op een verjaardag of voor Vaderdag. De naambordjes zijn gemaakt van plexiglas. Wij maken er een echt cadeau van, want ze worden zorgvuldig ingepakt. Pak ze ook voorzicht uit en bewaar het bordje in de beschermfolie, tot je deze gaat ophangen. Zo blijft het naambordje van mooie kwaliteit. Het formaat is 20 x 20 cm en zijn in vier kleuren leverbaar. De levertijd is van deze leuke naambordjes 4 tot 10 werkdagen. Bestel ze dus op tijd! Nieuw in de webshop zijn de voordeurstickers. Leuk als je een voordeur met glas hebt, of zoals bij ons zelf thuis een mooi raam naast de deur. 

Tip 2: Fotoplank met tekst voor papa

Voor Vaderdag doen foto’s het altijd goed. Je moet ze niet alleen op je Smartphone laten staan, maar er ook iets mee doen. Druk daarom de leukste foto’s af, pak het leuk in en geef er een fotoplank bij cadeau. Ik weet zeker dat papa dit graag op zijn bureau op kantoor zal plaatsen. En de tekst doet het zeker goed, maak er zo een bijzonder cadeau van.  Op het plankje staat de tekst: ’ I never want to stop making memories with you.’

Tip 3: Er is maar één held en dat is papa!

Kaarten doen het altijd goed bij een cadeau, we hebben diverse kaarten in de collectie die leuk zijn voor Vaderdag. Bekijk ze hier allemaal via de pagina Vaderdag. Deze kaarten zijn ook leuk voor een aanstaande papa, of bij een cadeau voor een verjaardag. Echte post is zoveel leuker, zeker bij een cadeau met een lieve tekst of een tekening. De kaart ‘er is maar één held; papa!’ is wel favoriet voor Vaderdag. Welke is heeft jullie voorkeur?

Tip 4: Heel bijzonder; het DIY Vaderdag huisje

Wat voor papa toch wel het allerleukste is? Een cadeau wat zelfgemaakt is door je dochter of zoon! Met een beetje van Liefs van Cindy en wat van jezelf, maak je snel en eenvoudig een persoonlijk cadeau. Een leuk pakket om samen met je kinderen deze huisjes samen te stellen en te versieren. Je kunt kiezen voor een blanco huisje, een witte voorkant of in zwart. Met stickers met de naam of namen, een tekst met kleine stickertjes om het huisje leuk te pimpen. Via DIY Vaderdag huisje lees je alle instructies zodat je zelf aan de slag kunt gaan!

Tip 5: Mijn superheld heet Papa!

Zeker voor de allerkleinste is het voor papa leuk, om een extra glimlach op zijn gezicht te toveren. Nou, met dit leuke T-shirt voor je zoon of dochter gaat dat helemaal goed komen. Een shirt van goede kwaliteit met de tekst; ‘mijn superheld heet papa!’. Is lieve papa ook de superheld van jouw kleine? Dan zijn deze shirts zeker een leuke aanrader. Ze zijn van 100% katoen en worden bedrukt met textielfolie. Zo blijft de opdruk nog na lange tijd mooi!

Laat je nog meer inspireren met de unieke collectie van Liefs van Cindy, voor een cadeau voor papa of opa en zeker voor Vaderdag! Staat jullie favoriet ook in deze Top 5?

Nog een vaderdagcadeau bestellen? Zorg dan dat je dit voor maandag 10 juni doet, dan weet je zeker dat je het nog voor vaderdag in huis hebt. Het is megadruk op het moment en van alle bestellingen die later binnenkomen, kan niet met zekerheid worden gezegd dat je die ook op tijd in huis hebt. Het meeste wordt handgemaakt en dat heeft tijd nodig. Daarnaast is het ook druk bij de post.

Liefs van Cindy