Toffe zwangerschapsaankondigingen

Toffe zwangerschapsaankondigingen
[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.3.1″]

Zoek je een leuke manier om aan te kondigen dat er een broertje of zusje komt? Kijk dan gauw verder. De hartjesstickers zijn niet alleen leuk om een mooi fotocadeau mee te maken maar ook ideaal om een toffe zwangerschapsaankondigingsfoto mee te maken!
De eerste drie gave foto’s zijn gemaakt door: @dagboekvaneenstewardess

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image _builder_version=”3.3.1″ align=”center” src=”https://www.liefsvancindy.nl/wp-content/uploads/2018/05/Foto-voor-zwangerschapsaankondiging.jpg” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image _builder_version=”3.3.1″ src=”https://www.liefsvancindy.nl/wp-content/uploads/2018/05/Leuke-manier-om-zwangerschap-aan-te-kondigingen.jpg” align=”center” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image _builder_version=”3.3.1″ src=”https://www.liefsvancindy.nl/wp-content/uploads/2018/05/Toffe-zwangerschapsaankondiging-Liefs-van-Cindy.jpg” align=”center” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.3.1″]

Wat heb je nodig om zo mooie foto te maken?

Je hebt niet veel nodig om deze toffe foto te maken.
Je hebt alleen nodig: een echofoto, je zoon en/of dochter (kan ook zonder natuurlijk), een camera of smartphone, een lege (witte) deur of muur en de hartjesstickers uit de webshop. Deze kun je in de kleuren zwart, roze, blauw of gemixt kopen.

 

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”3.3.1″ src=”https://www.liefsvancindy.nl/wp-content/uploads/2018/05/Hoera-er-komt-een-broertje-of-zusje.jpg” align=”center” /][et_pb_text _builder_version=”3.3.1″]

Aan de slag!

Plak de hartjes op een rustige achtergrond. Dat kan een muur of deur zijn. Geef ook de echo een mooie plek tussen of naast de hartjes. In dit blog zie je verschillende voorbeelden hoe je ze kunt plakken. Als je de hartjes niet aandrukt haal je ze daarna weer makkelijk los. Kies een moment dat je kindje(s) vrolijk en blij is en ga dan foto’s maken. Maak er een heleboel want dan kun je de straks de leukste uitkiezen.

Op je telefoon kun je de foto’s nog bijsnijden en nabewerken. Zelf vind ik Snapseed een fijne app.
De foto’s met Luca en Novan zijn gemaakt door @annemarie.defauw

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”3.3.1″ src=”https://www.liefsvancindy.nl/wp-content/uploads/2018/05/Mooie-foto-met-echo.jpg” align=”center” /][et_pb_text _builder_version=”3.3.1″]

Hartjes in kleur.

Je kunt de hartjes ook in kleur bestellen. Als je nog niet weet wat het wordt, kun je de roze en blauwe met elkaar combineren zoals @baukje_devriesvaatstra gedaan heeft. Maar ze zijn ook goed te gebruiken om het geslacht bekend te maken zoals je bij de foto’s van @jaminakellers kunt zien.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image _builder_version=”3.3.1″ align=”center” src=”https://www.liefsvancindy.nl/wp-content/uploads/2018/05/Its-a-boy-kushandje.jpg” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image _builder_version=”3.3.1″ src=”https://www.liefsvancindy.nl/wp-content/uploads/2018/05/Zwangerschapsaankondiging-leuke-manier.jpg” align=”center” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image _builder_version=”3.3.1″ src=”https://www.liefsvancindy.nl/wp-content/uploads/2018/05/Hoera-een-broertje.jpg” align=”center” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.3.1″]

Kijk ook eens naar het blog: drie leuke manieren om aan te kondigen dat er een broertje of zusje komt. Daar vind je nog meer orginele en leuke zwangerschapsaankondigingen.

En ga je voor deze leuke hartjesfoto? Shop die dan hier. En natuurlijk vind ik het leuk als je @liefsvancindy tagt mocht je de foto online zetten!

Liefs van Cindy
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 + 16 =