Een persoonlijk kijkje achter de schermen.

 

Een mooi product, speciaal voor jou gemaakt. Lief en uniek zijn de woorden die bij mijn producten passen. Lief omdat ze voor baby’s en kinderen zijn, uniek omdat ze naar wens aangepast kunnen worden. Zelf maak ik graag mensen blij met een cadeau waar aandacht aan besteed is, passend bij de gelegenheid en mooi ingepakt. Zoek jij ook iets speciaals voor je eigen kindje of om cadeau te geven? Ik help je graag!

 

Ik ben Cindy, 32 jaar en altijd al creatief geweest. Na onze verhuizing naar München in 2014, ben ik gestart met een creatief blog. Ik kon niet meer als basisschool lerares werken en was veel thuis. Ik heb heel veel leuke dingen gemaakt en ontworpen en haalde hier veel plezier uit. Om ons heen worden nog steeds veel kindjes geboren waardoor ik veel kraamcadeautjes maak. De enthousiaste reacties hierop zorgden voor de eerste bestellingen. Zo groeide mijn blog langzaam uit tot een bedrijfje wat met steeds meer producten werd uitgebreid. Sinds november 2017 wonen we weer in het kikkerlandje.

doe-de-dingen

Ik word blij van creatief bezig zijn, mensen blij maken met mijn zelfgemaakte producten en de leuke contacten die ik opdoe via social media en mijn blog. Dat geeft mij veel positieve energie. In oktober 2015 ben ik getroffen door een hersenstam infarct. Dit was een hele heftige tijd en ik ben een dankbaar en gelukkig mens dat ik er zo goed vanaf gekomen ben. Mijn wereld stond compleet op zijn kop en deze gebeurtenis liet maar weer zien dat je de dingen moet doen waar je blij van wordt.
Ik heb met Cosy by Cindy een creatieve reis gemaakt en alle dingen die ik graag maak en waar ik plezier uithaal, zijn meegaan naar Liefs van Cindy waar ik vanaf nu vol enthousiasme mee verder ga.

persoonlijk foto's

Door mijn herseninfarct besef ik maar weer hoe belangrijk het is om van het

leven te genieten en de dingen te doen waar je blij van wordt!

Neem voor vragen of speciale wensen contact op! Dit kan gemakkelijk via het contactformulier. Wil je op de hoogte blijven van alles wat ik maak en af en toe een kijkje in mijn leven? Volg mij dan via Facebook en Instagram.

 

Liefs van Cindy
Kijkje achter de schermen