Een persoonlijk kijkje achter de schermen.

Een mooi product, speciaal voor jou gemaakt. Lief en uniek zijn de woorden die bij de producten van Liefs van Cindy passen. Lief omdat ze voor baby’s en kinderen zijn, uniek omdat ze naar wens aangepast kunnen worden. Zelf maak ik graag mensen blij met een cadeau waar aandacht aan besteed is, passend bij de gelegenheid en mooi ingepakt. Zoek jij ook iets speciaals voor je eigen kindje of om cadeau te geven? Ik help je graag!

Ik ben Cindy, 33 jaar en altijd al creatief geweest. Na onze verhuizing naar München in 2014, ben ik gestart met een creatief blog. Ik kon niet meer als basisschool lerares werken en was veel thuis. Ik begon met een creatief blog en deelde mijn zelfmaakprojecten die ik uitprobeerde. Om ons heen werden veel kindjes geboren waardoor ik veel kraamcadeautjes maakte. Ik haalde veel plezier uit het bedenken en maken van een passend kraamcadeau. De enthousiaste reacties hierop zorgden voor de eerste bestellingen.

Ik word blij van creatief bezig zijn, mensen blij maken met mijn zelfgemaakte producten en de leuke contacten die ik opdoe via social media en mijn blog. Dat geeft mij veel positieve energie. In oktober 2015 ben ik getroffen door een hersenstaminfarct. Dit was een hele heftige tijd en ik ben een dankbaar en gelukkig mens dat ik er zo goed vanaf gekomen ben. Mijn wereld stond compleet op zijn kop en deze gebeurtenis liet maar weer zien dat je de dingen moet doen waar je blij van wordt. Na dit alles heb ik besloten om van mijn hobby mijn werk te maken. Want hoe leuk is het om dit elke dag te mogen doen! En mijn nieuwe motto werd en is nog steeds: doe de dingen waar je blij van wordt.

Sinds november 2017 wonen we weer in Nederland en nu combineer ik de webshop met lesgeven. Want dat is een ander bezigheid die ik nog steeds graag doe. De webshop groeit nog steeds en ik heb nog een hoofd vol leuke ideeën en nieuwe plannen.

persoonlijk foto's

Heb je nog vragen? Neem dan contact op. Dit kan gemakkelijk via het contactformulier. Wil je op de hoogte blijven van alles wat ik maak en af en toe een kijkje in mijn leven? Volg mij dan via Facebook en Instagram.

 

Liefs van Cindy
Kijkje achter de schermen