Inmiddels staan er niet alleen meer producten van Liefs van Cindy in de webshop te koop maar ben ik ook zoek gegaan naar leuke items van andere shops. Er is al heel wat leuks toegevoegd maar er komt nog meer leuks aan. In dit blog breng ik je op de hoogte van de nieuwe producten en vertel ik je over de super leuke nieuwe samenwerking met KIM.

Wie is Kim?

Hoi! Weer een nieuw gezicht hier, ik zal me even voorstellen. Ik ben Kim, 18 jaartjes jong en ik ben een creatieve bij. Zo maak ik tassen, etui’s, sleutelhangers, paspoorthoesjes en nog veel meer moois voor in mijn webshop, K I M. Naast dat de producten te koop zijn in mijn webshop, kunnen er ook items zelf samengesteld worden op mijn Facebookpagina. Zo heb je daar de keuze verschillende modellen en vele stofjes.

Ik ken Cindy eigenlijk al mijn hele leven, we waren vroeger buurmeisjes en zijn elkaar nooit uit het oog verloren. Toen Cindy mij vroeg om samen te gaan werken, leek me dit ook een super leuk plan.

Nog iets meer over wie ik ben en wat ik doe. Ik heb in juni mijn vwo diploma in ontvangst mogen nemen en ben in september begonnen met de opleiding Communication and Multimedia Design. Deze opleiding was helaas niet voor mij weggelegd en ben er dus ook mee gestopt. Inmiddels werk ik in een kledingwinkel en ben ik bezig met mijn webshop. In september wil wel weer beginnen met een opleiding, maar de vraag is alleen nog wat?

Wat gaat Kim doen voor de webshop?

Door dat Kim momenteel niet studeert betekent dat ze nu lekker veel tijd heeft. Ik wilde heel graag de shop verder uitbreiden maar kom tijd te kort. Daarom heb ik Kim gevraagd om voor Liefs van Cindy te gaan naaien. Kim maakt namelijk zelf ook hele leuke items. En nu duikt ze dus in de wereld van baby’s en kinderen. De baby accessoires komen binnenkort namelijk in de webshop van Liefs van Cindy.

Naast de slabbetjes en bandana’s kunnen jullie in de toekomst meer leuke items verwachten die zowel door Kim als door Cindy gemaakt zullen worden.

Als je benieuwt bent geworden naar wat Kim allemaal maakt, kan je een kijkje nemen in haar webshop:
www.etsy.com/nl/shop/KIMWEBSHOP of volg haar op Facebook en Instagram: @kim.webshop

Wat is er nog meer nieuw?

Op dit moment worden er nog meer toffe items toegevoegd. Zo wordt de shop verder uitgebreid met leuke broekjes, zijn er nieuwe speelgoedzakken in de maak en ook afdeling feest wordt steeds meer uitgebreid. Naast de verjaardagsshirts vind je nu ook leuke uitnodigingen en nog meer ballonnen. Zo kun je het feest helemaal compleet maken.

Ook voor de kinderkamer is er nu nog meer keus. Er staan nieuwe kaarten, posters en kinderkoffertjes online van andere leuke webshops. De komende weken zal er steeds meer toegevoegd worden dus kom zeker nog eens terug.

En wil je nog wat inspiratie opdoen? Download dan gratis de kinderkamerinspiratiegids! Swipe of blader lekker door alle mooie baby- en kinderkamers die je in deze gids tegenkomt.

Liefs van Cindy