Lente posters

gratis download lente printable
[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ background_layout=”light”]

Wist je dat er verschillende gastbloggers zijn op mijn blog? Heb je ook zin om eens te komen bloggen, mail dan naar info@liefsvancindy.nl. Vandaag is er weer een nieuw blog van Karin. Zij heeft weer twee mooie printables gemaakt die je gratis kunt downloaden. In dit blog showt ze de nieuwe lente poster.

Lente is in aantocht.

Net toen we dachten dat de lente in aantocht was, daalde het kwik weer onder nul. Het was natuurlijk super leuk dat we deze winter weer eens konden schaatsen op natuurijs maar we zijn nu echt wel weer toe aan de lente. Jullie ook?
En goed nieuws! Het lijkt nu dan echt te gebeuren, want aankomend weekend geeft hij 20 graden door. Wat een heerlijk vooruitzicht.

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”3.0.106″ src=”https://www.liefsvancindy.nl/wp-content/uploads/2018/04/Lente-in-huis-gratis-printable.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” align=”center” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ background_layout=”light”]

Download de lente printables gratis.

Karin heeft de printables geklemd op een klembord en in een lijst gedaan. Dit zijn twee leuke en simpele manieren op de printables te stylen. Natuurlijk kun je de printables ook met washi tape vastmaken aan de muur, in de shop vind je twee leuke varianten! Ook zijn de posters leuk te combineren met de cactusslinger.
[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”3.0.106″ src=”https://www.liefsvancindy.nl/wp-content/uploads/2018/04/Printable-spring.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” align=”center” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ background_layout=”light”]

Download hier de poster: alright spring do your thing

Tip: de printables zijn afgedrukt op 190 grams A4-papier, zodat ze wat steviger zijn dan een standaard velletje wit papier. Dit kun je bij de boekhandel kopen.

Mocht je de printables downloaden, een berichtje of foto van het resultaat is altijd leuk. Je kunt Karin vinden op Instagram onder @karinstahome.

Lieve lentegroetjes van Karin en Cindy
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × vijf =