Hoe vertel je dat er een broertje of zusje komt?

Leuke manieren om zwangerschap bekend te maken broertje of zusje
[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.2″]

Ben je zwanger van een tweede, derde of misschien wel vierde kindje? Nu je hier bent, ben je vast opzoek naar leuke manieren om dit aan te kondigen. Ik heb daarom 3 leuke aankondigen voor je op een rijtje gezet. Want het is tenslotte mooi nieuws dat er een broertje of zusje aankomt! Enne…gefeliciteerd natuurlijk!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.2″ src=”https://www.liefsvancindy.nl/wp-content/uploads/2018/05/Recept-voor-een-broertje-of-zusje-3.jpg” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.2″ src=”https://www.liefsvancindy.nl/wp-content/uploads/2018/05/Ik-word-grote-zus-zwangerschapsaankondiging.jpg” align=”center” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_4″][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.2″]

Recept voor een broertje of zusje.

Foodblogster Brenda van Brenda Kookt is nu zwanger van haar tweede kindje. Aangezien bij haar alles om lekkere recepten draait, kon ze deze zwangerschap maar op 1 manier aankondigen. Ze bestelde het: ik word grote zus shirt in de webshop en maakte allemaal lekkere roze en blauwe hapjes. Daarna mocht haar dochtertje Fem verder koken en dat leverde hele leuke foto’s op.

De mooie foto’s zijn gemaakt door Juliette van Lief klein geluk fotografie.

@femke_damen postte ook een foto op instagram waar op deze manier de komst van een broertje of zusje bekend gemaakt werd. Zij gebruikte daar het keukentje voor waar haar dochter graag in speelt.

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”3.2″ src=”https://www.liefsvancindy.nl/wp-content/uploads/2018/05/Zwangerschapsaankonidiging-grote-zus.jpg” align=”center” /][et_pb_text _builder_version=”3.2″]

Ballonnen.

Annemarie is nu zwanger van haar derde kindje en maakte dat nieuws bekend met de cijferballonnen. Je kunt annemarie volgen op Instagram onder: @annemarie.defauw.

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”3.2″ align=”center” src=”https://www.liefsvancindy.nl/wp-content/uploads/2018/05/Ballonnen-1-2-3-zwangerschapsaankondiging-1.jpg” /][et_pb_text _builder_version=”3.2″]

Every superhero needs a sidekick.

Wil je het wat mysterieuzer houden? Dan is het shirt: every superhero needs a sidekick ook een leuke manier. Trek het je zoon aan als je bijvoorbeeld bij je ouders langsgaat en wacht af of ze de dubbele boodschap snappen. Om het iets duidelijker te maken kun je er ook een extra regel onder laten zetten.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.2″ src=”https://www.liefsvancindy.nl/wp-content/uploads/2017/01/Zwangerschapsaankondiging-shirt-every-superhero-needs-a-sidekick.jpg” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.2″ src=”https://www.liefsvancindy.nl/wp-content/uploads/2018/04/Superhero-en-sidekick.jpg” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.3.1″]

In de webshop vind je verschillende shirts om bij je zoon of dochter aan te trekken. De grote broer en zus shirts  zijn er in sommige gevallen ook als setje. Met alvast een leuk shirtje voor de newborn, zoals bovenstaande foto.

Je kunt natuurlijk een leuke foto maken en deze delen in de vriendengroep en op social media. Maar met de shirts is het ook leuk om langs te gaan en je kleine zo de boodschap te laten vertellen.

Nog een extra manier om de zwangerschap aan te kondigen.

Lees dan snel dit blog! Daar vind je nog een vierde aankondiging. 

Liefs van Cindy
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 4 =

De webshop en ik zijn in de vakantiemodus. Bestellingen worden vanaf 8 januari weer gemaakt en verzonden.

Met de code: kerstvakantie krijg je 10% korting op je bestelling.

(pop up verdwijnt op mobiel automatisch na 7 sec)

Fijne feestdagen,

liefs van Cindy