Hier vind je heel veel inspiratie!

Ben je op zoek naar iets specifieks of kom je gewoon even lekker neuzen? Ik heb hier van alles en nog wat voor je verzameld om jou aan leuke ideeën en inspiratie te helpen. Alles is gericht op jou en je mini. Zo vind je hier een super mooie kinderkamer inspiratiegids, kraamcadeau-ideeën en hippe kleding inspiratie.

Er staan ook leuke zelfmaakideeën voor je klaar. Wist je dat de meeste dingen helemaal niet moeilijk zijn? En zeg nou zelf….zelfmaken is toch veel leuker! Kijk lekker rond, klik, lees en doe nieuwe ideeën op.

 

 

Ik deel op social media graag de toffe foto’s die ik ontvang ik van jullie. Maar uiteindelijk gaan ze daar weer verloren tussen de rest van de foto’s en berichten. Daarom heb ik ze gebundeld in deze inspiratiegids.

Blader / swipe lekker door de gids en ik weet zeker dat je weer nieuwe ideeën op zult doen. De gids is helemaal gratis! Het enige wat je hoeft te doen is je naam en e-mailadres in te vullen en je krijgt hem direct in je mail. Door het invullen van je gegevens kom je op de mailinglijst van Liefs van Cindy. Er zal maximaal 2 x per maand een nieuwsbrief verstuurd worden met het laatste nieuws, leuke acties en aanbiedingen. Je kunt je elk moment weer uitschrijven.

Het kan even duren voor je de mail krijgt en check ook even je ongewenste post.

Op sommige mobiele telefoons wordt de inschrijfbalk niet goed weergegeven als je via een link van social media komt. Bezoek Liefs van Cindy dan via de internetbrowser op je telefoon of doe het via de computer. Ik heb dit helaas nog niet kunnen oplossen.

Mooie meisjeskamer met pastelkleuren. En deze super toffe gouden stippen muurstickers.

Voor handige mama’s en papa’s. Enne…het is helemaal niet moeilijk hoor!

Niet alleen leuk voor vaderdag maar ook om bijvoobreeld een aanstaande papa mee te verrassen.

Is je mini jarig? Dan is het tijd voor feest met heerlijke hapjes.

Je kent deze lampjes vast wel! Vind je wit ook zo saai? Ga dan aan de slag met deze makkelijke tips.

Met stippen kun je zoveel leuke dingen doen! 

Bak samen koekjes met pootafdruken van een dino.

Originele zwangerschapsaankondigingen voor een nieuwe zwangerschap.

Download deze cadeau en traktatie-labels gratis.

Is je mini bijna jarig? Tel dan samen af met deze kalender. 

Leuke manier om een zwangerschap aan te kondigen.

Snel, simpel en leuk!

Het is superdruk in de webshop. Alles wordt handgemaakt en dat kost tijd. Daaroor is de levertijd momenteel iets langer. Heb je iets met spoed nodig? Neem dan eerst even contact op. Liefs van Cindy Sluiten