Hier vind je heel veel inspiratie!

Ben je op zoek naar iets specifieks of kom je gewoon even lekker neuzen? Ik heb hier van alles en nog wat voor je verzameld om jou aan leuke ideeën en inspiratie te helpen. Alles is gericht op jou en je mini. Zo vind je hier een super mooie kinderkamer inspiratiegids, kraamcadeau-ideeën en hippe kleding inspiratie.

Er staan ook leuke zelfmaakideeën voor je klaar. Wist je dat de meeste dingen helemaal niet moeilijk zijn? En zeg nou zelf….zelfmaken is toch veel leuker! Kijk lekker rond, klik, lees en doe nieuwe ideeën op.

 

 

Ik deel op social media graag de toffe foto’s die ik ontvang ik van jullie. Maar uiteindelijk gaan ze daar weer verloren tussen de rest van de foto’s en berichten. Daarom heb ik ze gebundeld in deze inspiratiegids.

Blader / swipe lekker door de gids en ik weet zeker dat je weer nieuwe ideeën op zult doen.

De gids is helemaal gratis! Het enige wat je hoeft te doen is je naam en e-mailadres in te vullen en je krijgt hem direct in je mail.

Check ook even je ongewenste post. Door het invullen van je e-mailadres kom je op de nieuwsbrieflijst van Liefs van Cindy. Ik zal je niet spammen want daar hou ik zelf ook niet van en je kunt je natuurlijk elk moment weer afmelden.

Op sommige mobiele telefoons wordt de inschrijfbalk niet goed weergegeven als je via social media komt. Dan moet je het even via de computer doen of bezoek Liefs van Cindy via de internetbrowser op je telefoon. Ik moet dit nog even oplossen.

 

Mooie meisjeskamer met pastelkleuren. En deze super toffe gouden stippen muurstickers.

Voor handige mama’s en papa’s. Enne…het is helemaal niet moeilijk hoor!

Niet alleen leuk voor vaderdag maar ook om bijvoobreeld een aanstaande papa mee te verrassen.

Is je mini jarig? Dan is het tijd voor feest met heerlijke hapjes.

Je kent deze lampjes vast wel! Vind je wit ook zo saai? Ga dan aan de slag met deze makkelijke tips.

Met stippen kun je zoveel leuke dingen doen! 

Pin It on Pinterest