Hoe Liefs van Cindy is ontstaan

Ik krijg vaak de vraag over hoe Liefs van Cindy is ontstaan en wat er allemaal bij een webshop komt kijken. Daarom heb ik dit blogje geschreven, voor een klein kijkje achter de schermen.

Doe de dingen waar je blij van wordt.

Ik ben in 2015 begonnen met het maken van kraamcadeautjes. Om ons heen werder er namelijk heel veel baby’s geboren. Daarnaast had ik ook een creatief blog waar ik verschillende diy ideeën uitprobeerde. Ook de kraamcadeautjes deelde ik op het blog en hierdoor kwamen de eerste bestellingen binnenn.

In oktober 2015 kreeg ik een hersenstaminfarct. Een half jaar daarna (toen de revalidatieperiode voorbij was) heb ik besloten om hier mijn werk van te maken. Mijn nieuwe levensmotto werd en is nog steeds: doe de dingen waar je blij van wordt en pluk de dag! Ik ben altijd al creatief geweest en hoe leuk is het als je daar elke dag mee bezig kunt zijn.

Mijn website en webshop heb ik zelf gemaakt.

Ik verkocht mijn handgemaakte producten via mijn blog en social media dus dan had ik ook een eigen website nodig met echte webshop. Ik ben nog steeds trots op mezelf dat ik dit helemaal zelf heb gemaakt. In september 2016 ben ik begonnen met het programma: Design your Dream van Rosanne Raubun. Ik heb geen achtergrond als websdesigner etc. Ik heb namelijk de IPABO gedaan en de master: special educational needs. Heel iets anders dus. Naast mijn webshop werk ik namelijk ook nog in het basisonderwijs. Dat vind ik ook nog steeds heel leuk om te doen!

Dit is zo op mijn pad gekomen en met het online programma van Rosanne was het helemaal niet moeilijk om zelf een website te maken. Wel veel werk maar hoe leuk is het als je het zelf allemaal kunt bepalen. Ik verander nog steeds regelmatig dingen op mijn website en in de shop en het is zo fijn dat je dit zelf kunt doen.

Ik doe wel regelmatig cursussen, trainingen etc. om nieuwe dingen te leren en mij verder te ontwikkelen. Bij een webshop komt namelijk heel veel kijken. Regelgeving, productfotografie, inkoop, verkooop, administratie en belasting, online marketing en social media, bloggen, Google, mailt etc. Dat kost allemaal veel tijd en het een vind ik ook leuker dan het ander.

Daarnaast maak ik bijna alles, wat je in mijn schop vindt, zelf.  Dat kost nog het meeste tijd. Maar vind ik natuurlijk super leuk om te doen. Net als nieuwe dingen bedenken, ontwerpen en uitproberen.

 

Kickstartweek van Rosanne.

Wil jij ook zelf een website en of webshop maken? Ik zag op social media dat Rosanne een kickstartweek organiseert.
Je kunt dan kenninsmaken het programma wat ik ook gevolgd heb.

Rosanne over de kickstartweek:
Met de kickstartweek wil ik jou motiveren om echt aan de slag te gaan met jouw droomwebsite & bedrijf! Iedereen heeft hetzelfde doel: je dromen najagen en aan de slag met een droomplan schrijven voor je website. Zodat jij na de zomer helemaal kunt shinen en jezelf kunt zijn op je nieuwe website. Waarom zou je alleen je website bouwen? Terwijl je van andere onderneemsters enorm veel inspiratie krijgt! Je ontdekt je blinde vlekken en je kunt brainstormen met gelijkgestemden plus niet te vergeten een mentor (ik ;-)) die jullie adviseert en helpt om een super toffe droomwebsite te maken die helemaal bij jou past! Een website waar jij straks vol trots en verwondering naar zit te kijken!

Ga hier naar de pagina van Rosanne voor meer info! Het start maandag 2 juli. 

Liefs van Cindy

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − acht =

LET OP!
Wij nemen ook even vakantie

Bestellingen worden pas weer vanaf 15 september gemaakt en verzonden.
Met de code: vroegevogels krijg je 10% korting op alle raamstickers en Sintproducten*
ook krijgt elke bestelling een cadeautje erbij, als dank voor je geduld.

*Verrassingsdoosjes Sint uitgezonderd