Fijne cadeautjes

Dit is de tijd om extra aan elkaar te laten weten dat we aan elkaar denken. Ik heb zelf heel veel mensen een kaartje gestuurd en de familie kreeg een brievenbusdoosje met een kaartje en chocolaatjes. Ik word ook altijd vrolijk van droogbloemen en maak daar andere ook graag blij mee.

Droogbloemen in klei DIY

Droogbloemen

Ik ben gek op droogbloemen. Ik heb ze thuis niet alleen in een vaas staan maar inmiddels ook in stukje klei. Ik gebruikte hiervoor zelfdrogende klei van Action. Snijd de klei in stukjes. Groot, klein, rond, lang, vierkant, hoog en laag. Je bepaalt het helemaal zelf. Steek daarna de droogbloemen erin en je hoeft het alleen nog even te laten drogen. Je hoeft het niet af te bakken dus dat is super handig! Leuk om je huis mee op te fleuren of om iemand blij mee te maken. Kaartje eraan en zet het bij iemand voor de deur. Versturen kan natuurlijk ook. Gebruik dan wel een brievenbusdoosje.

Droogbloemen in een glazenpot

Vrolijke lentekaart

Ik vulde ook een glazenpot met droogbloemen om iemand mee op te fleuren. Ik gebruikte de leuke printable die Leontien maakte. Deze kun je gratis downloaden in het gastblog van @letter.leo De download is een poster maar je kunt hem natuurlijk ook kleiner afdrukken zoals ik hier deed! Ik knoopte hem aan de glazen pot en had een vrolijk cadeautje. De pot kocht ik bij Xenos.

Klein brievenbuscadeautje

Klein cadeautje

Ik heb deze versie nu ook online staan maar dan iets kleiner. Het is een klein en fijn cadeautje, gewoon om even te laten weten dat je aan iemand denkt. Je kunt het opsturen want het past gewoon door de brievenbus (wel even goed verpakken) of zet het bij iemand voor de deur. Wist je dat je cadeautjes ook rechtstreeks naar de ontvanger kan laten sturen? Laat even weten welke boodschap erbij mag en ik doe er een kaartje voor je bij! Shop de buisjes hier!

Cadeautje brievenbus

Je kunt het buisje zelf samenstellen. De droogbloemen kun je kiezen zolang de voorraad strekt. Kies voor een voorbeeldkaartje of schrijf zelf een lief strookje voor erin. Hier word je toch blij van?

Ik wens jullie een fijn weekend en blijf gezond en lief voor elkaar!

Lieve groetjes, Cindy

 

Dit bericht is gepost in DIY. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf − vier =

LET OP!
Wij nemen ook even vakantie

Bestellingen worden pas weer op 11 januari gemaakt en verzonden