Ik ben altijd al creatief geweest maar inmiddels wordt ik ook steeds creatiever op de computer. En deze leuke printable wil ik graag met jullie delen. Ben je opzoek naar versiering voor een batman themafeestje? Op dit blog laat ik je wat leuke en simpele superhelden traktaties zien en kun je de vlaggenlijn gratis downloaden. 

Batman thema feestje kinderverjaardag.

Het superhelden thema blijft ontzettend populair. In de webshop vind je veel leuke batman items waarmee je snel en makkelijk een coole jongenstraktatie kunt maken. Doe een cakeje in een leuk bakje en met de superhelden prikker maak je de traktatie helemaal af. Met de batman trakatiestickers kun je ook heel veel mooie traktaties maken. Versier een bakje of bekertje met de stickers en een stukje washitape, vul ze met iets lekkers en klaar is de traktatie. Nieuw in de webshop zijn de batman printables die je met naam en leeftijd kunt laten aanpassen. Daarbij krijg je ook een extra vlaggetje die je weer bij deze DIY slinger kunt gebruiken. 

DIY Batman slinger.

Deze slinger is super makkelijk om zelf te maken. DOWNLOAD DE DIY PRINTABLE BATMAN SLINGER HIER GRATIS. Print hem uit (eventueel ook op gekleurd papier) en knip de vlaggetjes uit. Leg een stuk touw uit op tafel en verdeel de vlaggetjes over het touw. Je kunt de slinger zo lang maken als dat je zelf wilt. Vouw de randjes om en plak het met lijm of een stukje plakband vast. Knip de kleine hoekjes eraf en klaar is je slinger! 

Easy en super leuk! 
Tip: wil je de vlaggetjes groter of kleiner? Kies dan bij afdrukken voor het verkleinen of vergroten van het bestand. 

Natuurlijk vind ik het leuk als je het resultaat deelt op Instagram of Facebook en daarbij Liefs van Cindy tagt! 

Veel plezier met de printable en ze zijn trouwens alleen voor persoonlijk gebruik. Ze mogen niet voor verkoopdoeleinden gebruikt worden. 

Liefs van Cindy