DIY Herfst raamstraatje

DIY Herfst raamstraatje, Raamstickers, sint maarten, najaar raamstraatje, leuk met kids

Het is herfst! Met de start van oktober gaan we de herfst- en wintermaanden in waar we weer veel binnen zullen zijn. Juist daarom vind ik het leuk om het extra gezellig thuis te maken. Wij gaan aan de slag met het DIY herfst raamstraatje!

DIY Herfst raamstraatje – raamstickers 

Blog door Stefanie 

 

Met het DIY straatje voor op het raam van liefsvancindy kun je met de verschillende afbeeldingen de komende maanden telkens weer een nieuw straatje op je raam maken. Voor de herfst, Halloween, Sint Maarten, Sinterklaas en natuurlijk de winter en Kerst!

Herbruikbare raamstickers

Voor al deze thema’s zijn er leuke afbeeldingen. Denk aan huisjes, (kerst)bomen, blaadjes, eekhoorntjes, egeltjes, pompoenen, hertjes, lantaarnpalen, sterren, sinterklaas, zwarte pietjes. kerstman, sneeuw, rendieren en een sneeuwpop.

Het ziet er heel vrolijk uit en is natuurlijk superleuk om dit samen met je kind(eren) te doen. De straatjes kunnen telkens weer opnieuw gebruikt worden en zijn in het wit of zwart.

Liefs van Cindy heeft drie verschillende soorten Sint maarten raamstraatjes

Op de foto’s zie je het resultaat van ons eerste herfststraatje. We gaan hier de komende maanden veel plezier van hebben!

 

Naar de shop!

 


Ook leuk om te lezen:

DIY Straatje blog en inspiratie Sinterklaas

stickers straatje raam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 + zestien =

 

Langere levertijd

Het is superdruk in de webshop met alle bestellingen. Bijna alles wordt handgemaakt en dat kost tijd. De levertijd is momenteel 1 tot anderhalve week.
Naambordjes, bewaardozen en Sinterklaaszakken kunnen zelfs nog iets langer duren.

We doen ons best om alles zo snel mogelijk te verzenden.