Creatieve workshops kinderfeestjes

Wat is er nou leuker dan creatieve workshops kinderfeestje? Ik ben zelf graag creatief bezig en tijdens mijn werk als leerkracht trek ik ook altijd het liefst alle materialen uit de kast om lekker met de kinderen aan de slag te gaan. Creatieve activiteiten organiseren voor kinderen mag dus niet ontbreken bij Liefs van Cindy. Woon je niet in de buurt en wil je een DIY Pakket bestellen? Dat kan ook, zie de info onderaan deze pagina.

Aan huis of op locatie

Vanaf april 2019 heeft Liefs van Cindy ook een kleine creatieve werkplek aan huis in Purmerend (Binnenbuurt 21). Daar is plek voor max. 4 kinderen.
Begin 2021 verhuizen wij naar een kantoorpand aan de Rotterdamhaven. Vanaf dan zal het ook mogelijk zijn om aan grotere groepen workshops te verzorgen.

Ik kom in de tussentijd graag aan huis. Afhankelijk van de locatie, kunnen er dan wel reiskosten worden gerekend. Binnen Purmerend worden er geen reiskosten gerekend.

Hoe leuk is het dat de kinderen na afloop van het feestje naar huis gaan, met iets wat ze helemaal zelfgemaakt hebben?

Creatieve kinderfeestjes Liefs van Cindy
eenhoorn schilderen workshop
Decopatch workshop
schilder workshopshop
fotolijstjesslinger
Stippenworkshop kinderfeestje

Meer informatie over de kinderfeestjes

Er zijn workshops voor jongens en meisjes. De komende tijd zullen er nog meer workshops toegevoegd worden. Heb je zelf een leuk idee? Je mag mij altijd mailen, zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. Bij de workshop zelf vind je meer informatie over de leeftijd, tijdsduur, prijzen en voor hoeveel kinderen de workshop mogelijk is. De ene workshop vraagt meer hulp en uitleg dan de andere, dit heeft invloed op de groepsgrootte.

Zowel bij je thuis als op locatie blijft de volwassene, die het feestje organiseert, aanwezig en verantwoordelijk voor de kinderen. Cindy leidt de activiteit. Natuurlijk mag je daarbij helpen, dit is niet verplicht. Naast de webshop ben ik ook leerkracht op een basisschool en ben ik gewend om met meerdere kinderen tegelijk ergens mee bezig te zijn.

Wordt het feestje bij je thuis gegeven?

Dan zorgt Liefs van Cindy voor alle materialen. Natuurlijk moet er wel een tafel zijn waar we aan kunnen werken. Een tafelkleed, schorten en alles voor de workshop neemt Cindy mee.

Er wordt altijd één activiteit aangeboden die alle kinderen maken. Binnen die activiteit is er natuurlijk plek voor ieder zijn creativiteit en kan daarbinnen zijn eigen keuzes maken. Soms komt het voor dat er 1 jongen is uitgenodigd en de rest meisjes zijn. Dan kan er in overleg eventueel een aanpassing voor de workshop plaatsvinden.
Denk bijvoorbeeld aan een andere print op het schilderij.

Datum en tijden

De datum en tijd wordt in overleg afgesproken. De duur van de workshop is afhankelijk van de gekozen activiteit en leeftijd van de kinderen. Kleine kinderen hebben een kortere spanningsboog en zullen vaak eerder klaar zijn.

Nog even dit

Voor een feestje wordt 40% aanbetaald. Annuleren kan kosteloos, tot een week van te voren. Voor alle workshops die minder dan een week van te voren worden afgezegd, worden reserverings- en voorbereidingskosten in rekening gebracht. Dit is 30% van het totaalbedrag.

Vragen of een creatieve workshops kinderfeestje boeken?

Mail naar hallo@liefsvancindy.nl of gebruik het contactformulier.
Ik ben ook bereikbaar op 0643875556

Kinderfeestje Purmerend
Creatieve workshops kinderfeestje
Kinderfeestje workshop Purmerend

DIY Pakketten voor kinderfeestjes

Woon je niet in de buurt maar heb je toch een leuke creatieve workshop gezien? Ik kan ook een Doe het zelf Pakket voor jullie samenstellen. Je ontvangt dan alle materialen die nodig zijn om zelf een creatieve activiteit mee te kunnen organiseren.

Heb je hier interesse in? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden en prijzen.
hallo@liefsvancindy.nl of 0643875556