Creatieve workshops kinderfeestjes

Wat is er nou leuker dan creatieve workshops kinderfeestje? Ik ben zelf graag creatief bezig en tijdens mijn werk als leerkracht trek ik ook altijd het liefst alle materialen uit de kast om lekker met de kinderen aan de slag te gaan. Creatieve activiteiten organiseren voor kinderen mag dus niet ontbreken bij Liefs van Cindy.

Aan huis of op locatie

Vanaf april 2019 heeft Liefs van Cindy ook een mooie creatieve werkplek aan huis in Purmerend (Binnenbuurt 21). Tot die tijd kom ik graag bij je thuis tijdens voor creatieve workshops kinderfeestjes. Daarna is beide mogelijk.

In de vakanties zullen er ook regelmatig creatieve workshops aangeboden worden waar je je kind voor in kunt schrijven. Of geef je op voor de ouder en kind workshops! Daarnaast zijn de creatieve acitiveiten ook geschikt voor kinderfeestjes. Hoe leuk is het dat ze na afloop naar huis gaan, met iets wat ze helemaal zelfgemaakt hebben?

Meer informatie over de kinderfeestjes

Er zijn workshops voor jongens en meisjes. De komende tijd zullen er nog meer workshops toegevoegd worden. Heb je zelf een leuk idee? Je mag mij altijd mailen, zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. Bij de workshop zelf vind je meer informatie over de leeftijd, tijdsduur, prijzen en voor hoeveel kinderen de workshop mogelijk is. De ene workshop vraagt meer hulp en uitleg dan de andere, dit heeft invloed op de groepsgrootte.

Zowel bij je thuis als op locatie blijft de volwassene, die het feestje organiseert, aanwezig en verantwoordelijk voor de kinderen. Cindy leidt de activiteit. Natuurlijk mag je daarbij helpen, dit is niet verplicht. Naast de webshop ben ik ook leerkracht op een basisschool en ben ik gewend om met meerdere kinderen tegelijk ergens mee bezig te zijn.

Wordt het feestje bij je thuis gegeven?

Dan zorgt Liefs van Cindy voor alle materialen. Natuurlijk moet er wel een tafel zijn waar we aan kunnen werken. Een tafelkleed, schorten en alles voor de workshop neemt Cindy mee.

Er wordt altijd één activiteit aangeboden die alle kinderen maken. Binnen die activiteit is er natuurlijk plek voor ieder zijn creativiteit en kan daarbinnen zijn eigen keuzes maken. Lampje pimpen, dieren – maskers en vogelhuisjes versieren,  fantasie dieren, t-shirt of tas met naam en schilderij met naam zijn geschikt voor feestjes met jongens en meiden. Voor meidenfeestjes zijn er ook nog leuke workshops met eenhoorns en voor jongens is er ook een griezelschilderij met verlichting.

Iets lekker en wat te drinken

Alle benodigde materialen zijn bij de prijs inbegrepen. Ook is er voor iedereen iets te drinken met wat lekkers.

De datum wordt in overleg afgesproken. Op donderdag en vrijdag worden er geen workshops gegeven, deze dagen sta ik voor de klas.

Voor een feestje wordt 40% aanbetaald. Annuleren kan kosteloos, tot een week van te voren.
Voor alle workshops die minder dan een week van te voren worden afgezegd, worden reserverings- en voorbereidingskosten in rekening gebracht. Dit is 30% van het totaalbedrag.

Vragen of een creatieve workshops kinderfeestje boeken?

Mail naar info@liefsvancindy.nl of gebruik het contactformulier.
Ik ben ook bereikbaar op 0643875556 (op donderdag en vrijdag sta ik voor de klas en ben ik overdag niet bereikbaar).