Creatieve workshops

Ik ben altijd al creatief geweest en deel de leukste ideeën altijd op het blog. In de webshop is ook genoeg te vinden waarmee je lekker zelf aan de slag kunt gaan. Liefs van Cindy stond dit jaar voor de tweede keer op Creative Life en dit jaar hadden we een extra grote workshoptafel, wat een groot succes was! 

De workshops worden gegeven in een creatieve ruimte aan huis, Binnenbuurt 21 in Purmerend. De ruimte is beperkt dus afhankelijk van het soort workshop, geschikt voor 5-7 personen. Daarnaast is het ook mogelijk om workshops aan huis te laten geven. Ik neem dan alle spullen mee die nodig zijn voor de workshop maar natuurlijk hebben we dan wel een tafel nodig om aan te werken. 

Ben je opzoek naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje? Bekijk dan de creatieve workshops voor kinderen. Ook voor volwassenen zijn er leuke workshops. Er hoeft natuurlijk geen speciale reden te zijn toch om even lekker creatief aan de slag te gaan? 

Creatieve workshops voor kinderfeestjes

 

Workshop agenda ouder-kind.

Één keer in de maand wordt er een ouder-kind workshop georganiseerd. De workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. De kinderen kunnen samen met hun ouders, opa’s, oma’s, ooms en tantes lekker komen knutselen. Heerlijk even tijd samen en lekker creatief bezig zijn met alle materialen die je nodig hebt. Na afloop gaan jullie allebei met iets moois naar huis. 

Je kunt kiezen voor dezelfde workshop of maak allebei iets anders. Alle kinderworkshops van de website zijn mogelijk en houd ook de website in de gaten voor de tijdelijke workshops. Dit aanbod zal steeds wisselend zijn. De volwassenen kunnen dezelfde workshop volgen als het kind of kiezen voor 2 houten huisjes stylen, een kraftslinger maken en versieren, een invulfotoboek (zelfmeenemen) pimpen of een mini decoratiering maken (zelfde formaat als de eenhoorndromenvanger 20cm). 

Per keer is er plek voor 6 deelnemers (dus 3 duo’s). De kosten zijn €25,00 per duo en is inclusief drinken en iets lekkers. 

Datum en tijd:
Zaterdagmiddag 13 april (13:00 – 15:30)
Zaterdagmiddag 11 mei (13:00 – 15:30)
Zaterdagmiddag 15 juni (13:00 – 15:30)

Workshop agenda creatieve inloopmiddag.

In de vakanties kunnen kinderen ook gezellig alleen of met een vriendje of vriendin komen knutselen. De dagen en tijden waarop dit kan, volgt nog. Hier zullen wisselende activiteiten aangeboden worden. 

 

   Creatieve workshops voor kinderen

Eenhoorn schilderij kinderfeestje

Creatieve workshops volwassenen

Houten huisjes pimpen workshop