Creatieve workshops

voor kinderen en volwassenen

Ik ben altijd al creatief geweest en deel de leukste ideeën altijd op het blog. In de webshop is ook genoeg te vinden waarmee je lekker zelf aan de slag kunt gaan. Liefs van Cindy stond dit jaar voor de tweede keer op Creative Life en dit jaar hadden we een extra grote workshoptafel, wat een groot succes was!

Studio Liefs van Cindy

De workshops worden gegeven in een creatieve ruimte bij mij aan huis in Purmerend.

De ruimte is beperkt dus afhankelijk van het soort workshop, geschikt voor 5-7 personen.

Aan huis

Daarnaast is het ook mogelijk om workshops aan huis te laten geven.

Ik neem dan alle spullen mee die nodig zijn voor de workshop maar natuurlijk hebben we dan wel een tafel nodig om aan te werken.

Ben je opzoek naar een leuke activiteit voor in de vakantie?

Workshop agenda ouder-kind.

Er worden ook regelmatig ouder-kind workshops georganiseerd. Deze workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. De kinderen kunnen samen met hun ouders, opa’s, oma’s, ooms en tantes lekker komen knutselen. Heerlijk even tijd samen en lekker creatief bezig zijn met alle materialen die je nodig hebt. Na afloop gaan jullie allebei met iets moois naar huis.

Je kunt kiezen voor dezelfde workshop of maak allebei iets anders. Alle kinderworkshops van de website zijn mogelijk en houd ook de website in de gaten voor de tijdelijke workshops. Dit aanbod zal steeds wisselend zijn.

De volwassenen kunnen dezelfde workshop volgen als het kind of kiezen voor 2 houten huisjes stylen, kaartenhanger maken, een kraftslinger maken en versieren, een invulfotoboek (zelfmeenemen) pimpen of een mini decoratiering maken (zelfde formaat als de eenhoorndromenvanger 20cm).
De workshop decoratiering met droogbloemen is ook mogelijk. Dan wordt er €10,- extra gerekend.

Per keer is er plek voor 6 deelnemers (3 duo’s). De kosten zijn €35,00 per duo en is inclusief drinken en iets lekkers. Wil je met 2 kinderen komen? Dat kan ook, per extra kind komt er dan €15,- bij.

Datum en tijd:

Zaterdag 15 februari 2020 tussen 13:00 – 16:00 uur
Zaterdag 14 maart 2020 tussen 13:00 – 16:00 uur

De workshop tijd is 2 uur. Tussen 13:00 en 14:00 kun je beginnen.

(in overleg zijn andere dagen ook mogelijk)

Ouder Kind workshop

Workshop agenda creatieve inloopmiddag.

In de vakanties kunnen kinderen ook gezellig alleen of met een vriendje of vriendin komen knutselen. De dagen en tijden waarop dit kan, volgt nog. Hier zullen wisselende activiteiten aangeboden worden.

Klik hier voor alle workshops voor kinderen.

Voor de volwassenen workshops is er een aparte pagina met alle datums en informatie.

Creatieve workshops voor kinderfeestjes

 

 

 

 

Vragen over een workshop?