Bestelproces.

Veel producten worden handgemaakt. En wat met aandacht gemaakt wordt, heeft tijd nodig. Daarom is de levertijd 1-5 werkdagen, tenzij anders staat aangegeven. Natuurlijk streef ik ernaar om alles zo snel mogelijk te verzenden.

Als je kiest voor zelf overmaken worden de bestellingen pas actief als het geld ontvangen is. Eerder niet, omdat ik helaas al een aantal keer heb gehad dat ik een product op maat gemaakt heb en vervolgens werd er niet betaald.

Veel producten worden op maat gemaakt en bedrukt. Het is helaas niet mogelijk om vooraf een voorbeeld te ontvangen. Bij de producten waar een geboortekaartje gebruikt wordt, wordt wel altijd alles vooraf besproken en indien mogelijk een digitaal voorbeeld gegeven van hoe het er ongeveer uit zal zien.

Om u een indruk te geven van het eindresultaat staan van ieder product verschillende voorbeelden op de site. Elk artikel is uniek en handgemaakt en kan daardoor altijd iets afwijken van de foto’s in de webwinkel.

Als de bestelling verzonden wordt, ontvangt u een e-mail met track and trace code zodat u uw zending kunt volgen.

 

Afbeeldingen en specificaties.

 

Houdt u rekening met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dit kan per computer verschillend zijn. De foto’s proberen een zo echt mogelijk beeld te geven.

Alle afbeeldingen, kleuren en afmetingen, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

Alles wordt handgemaakt en bij bestelling van meerdere exemplaren van hetzelfde product, zullen ze nooit helemaal identiek zijn.

 

 

Veiligheid.

Liefs bij Cindy besteedt veel aandacht aan de veiligheid. Alle producten worden met veel zorg en aandacht gemaakt en gecontroleerd. Het is niet waarschijnlijk dat artikelen snel stuk gaan of een gevaar vormen voor de veiligheid. Neem bij klachten of ontevredenheid altijd contact op.

Stapeltorens.
Deze torens worden bedrukt met stickervinyl en zijn daardoor niet geschikt om mee te spelen en dienen als decoratie.

Bedrukking shirts.
De shirts zijn bedrukt met flexfolie. Indien er een stukje loslaat, kunt u dit altijd zelf weer vast strijken of neem contact op. Let op, doe dit wel met een bakpapiertje ertussen. Trek de kleding niet meer aan als er een stukje los zit.

Muurstickers en ander producten.
De stickers kunnen losgehaald worden. Controleer of deze goed vast zitten, als ouder/verzorgende bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van uw kind.

Liefs van Cindy is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die gebeuren bij het gebruik van mijn producten. Bij twijfel over de veiligheid, dient u de producten altijd te verwijderen en kunt u indien gewenst contact opnemen.

 

Garantie.

De producten worden met zorg en aandacht samengesteld. De garantie is vastgesteld volgens het toepasselijk recht, waarbij ik in geval van gebreken de producten desgewenst eerst omruil of repareer. Als de schade door u zelf is aangericht, geldt dit niet.
Als een product niet kan worden gerepareerd of als het omgeruilde product eveneens gebreken vertoont, kunt de producten retourneren en ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug. Het kan ook mogelijk zijn dat u een deel van het aankoop bedrag terug ontvangt.

Ik probeer altijd samen naar een passende oplossing te zoeken.

Betalen.

Tijdens het bestelproces kunt u een betalingsoptie naar keuze kiezen. De bestelling wordt pas actief als de betaling ontvangen is. Je ontvangt een bevestigingsmail van je bestelling als de betaling in orde is.

Bankgegevens:
t.n.v. Liefs van Cindy
IBAN: NL57KNAB0256831599

 

 

Retourneren.

Gepersonaliseerde en op maat gemaakte producten kunnen niet retour gestuurd worden. Heb je toch een klacht, neem dan in ieder geval even contact op zodat we naar een oplossing kunnen zoeken.

Bij de overige producten kun je het retour sturen naar een Nederlands adres. De retourkosten zijn voor de koper. Als het product in goede staat is ontvangen wordt het bedrag teruggestort. Meer info hierover vind je bij verzenden en retourneren.

 

Pin It on Pinterest