Operatie en lappenmand.

Maandag 16 april ben ik geopereerd aan mijn enkel. Ik heb al jaren achillespees en slijmbeursontstekingen in mijn enkel. Alle mogelijke behandelingen en therapieën heb ik de afgelopen jaren geprobeerd. Sommige dingen hielpen tijdelijk en andere helemaal niet.
Nu hebben ze mijn pees losgemaakt en een stukje bot weggehaald zodat mijn achillespees meer ruimte krijgt. Helaas volgt er 4 weken i gips. De eerste twee weken mag mijn enkel niet belasten, daarna krijg ik loopgips. Niet iets ergs, wel heel onhandig.

Aangepaste levertijd tussen 16 en 30 april.

Liefs van Cindy is een kleine en persoonlijke webshop. Ik doe alles voor de webshop alleen. Als je in de lappenmand terecht komt, zoals nu het geval is, heeft dat natuurlijk consequenties voor de webshop. Lees hier waar je rekening mee moet houden.

  • Tussen 16 en 21 april is de webshop gesloten.
  • Van 22 t/m 30 april gelden er aangepaste levertijden.  Deze week ben ik nog afhankelijk van hulp omdat ik niet op mijn voet mag staan. Daarom is de levertijd 1 – 7 werkdagen. 

Heb je iets voor een bepaalde tijd nodig en wil je weten of dat lukt? Mail dan even naar info@liefsvancindy.nl of gebruik het contactformulier.

Ontvang 10% korting op je bestelling.

Je kunt de code: lappenmand gebruiken tijdens het afrekenen. Dan krijg je 10% korting op alles wat je in je winkelmandje hebt.
Als dank voor je geduld.

Vanaf 17 september t/m 3 oktober worden er geen nieuwe bestellingen gemaakt en verzonden. De eerste verzenddatum is 4 oktober. Met de code: evenwachten krijg je 10% korting op je bestelling. Sluiten