Operatie en lappenmand.

Maandag 16 april word ik geopereerd aan mijn enkel. Ik heb al jaren achillespees en slijmbeursontstekingen in mijn enkel. Alle mogelijke behandelingen en therapieën heb ik de afgelopen jaren geprobeerd. Sommige dingen hielpen tijdelijk en andere helemaal niet.
Nu gaan ze een stukje bot weghalen zodat mijn achillespees meer ruimte krijgt. Helaas ga ik daarna 4 weken in het gips. De eerste twee weken mag mijn enkel niet belasten, daarna krijg ik loopgips.
Maar het is voor een goed doel, hopen dat dit de oplossing is en ik daarna weer kan sporten.

Aangepaste levertijd tussen 16 en 30 april.

Liefs van Cindy is een kleine en persoonlijke webshop. Ik doe alles voor de webshop alleen. Als je in de lappenmand terecht komt, zoals nu het geval is, heeft dat natuurlijk consequenties voor de webshop. Lees hier waar je rekening mee moet houden.

  • Alle bestellingen die voor 15 april 15:00 binnen zijn worden maandag 16 april nog verstuurd. 
  • Tussen 16 en 22 april worden er geen bestellingen verwerkt en verstuurd. Daarom is de shop op dit moment offline. Zodra mijn gezondheid het weer toe laat zal ik de shop weer online zetten. 

Heb je iets voor een bepaalde tijd nodig en wil je weten of dat lukt? Mail dan even naar info@liefsvancindy.nl of gebruik het contactformulier.

Ontvang 10% korting op je bestelling.

Je kunt de code: lappenmand gebruiken tijdens het afrekenen. Dan krijg je 10% korting op alles wat je in je winkelmandje hebt.
Als dank voor je geduld. Dit gaat in zodra de shop weer online is.

 

Pin It on Pinterest