Liefs van Cindy | voor elk moment iets leuks!

Liefs van Cindy wordt gerund door Cindy vanuit huis in Purmerend. Beneden is mijn werkplek en met goed gevulde kasten met heel veel voorraad. Inmiddels doe ik niet alles meer alleen en gaat de webshop begin juni verhuizen naar een kantoor buitenshuis. Daar hebben we veel zin in!

Ik ben altijd al creatief geweest en deel dat graag, daarom vind je ook veel leuke producten waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Veel wordt handgemaakt en dat kost tijd. De gemiddelde levertijd is hierdoor 1-3 werkdagen, tenzij anders bij het product staat aangegeven. Voor ons is elke bestelling een feestje. Natuurlijk doen we altijd ons uiterste best om de bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Ophalen in Purmerend kan ook.

Je vindt in de webshop hippe en persoonlijke kraamcadeaus, leuke shirts en traktaties voor een verjaardag of zwangerschapsaankondiging en ook bij alle speciale gelegenheden en feestdagen is er iets leuks te vinden. Dit aanbod wisselt vaak dus kom zeker nog eens terug.
Het leukste vind ik om zelf dingen te maken en bied daarom ook heel veel DIY producten en setjes aan in de webshop, waarmee je zelf lekker aan de slag kunt gaan. Het boeken van workshops behoort ook tot de mogelijkheden.

Er is ook een blog met veel leuke inspiratie en freeprintables die je gratis kunt downloaden.

creatieve workshops

Populaire producten